ÄNTLIGEN MIN UNDERBARA SÄNG!

Är nu hemma, har vart hemma hos en killkompis! Vi var ett flummigt gäng som kollade på film, dock vart det inte mkt filmkollande för att alla pratade i mun på varandra. Är lite irriterad för jag glömde en tröja där borta som jag måste åka o hämta imorgon.. Men jag är sjukt trött, ska somna pramför GCB nu!
Puss, sov gott! :*

LIVET ÄR UNDERBART!

Idag har jag vart i stan med en massa vänner, prövat en massa AH tröjor som egentligen är killkläder men jag ska fan bryta normen nu! Har även vart på bio och nu är jag hos en killkompis!  Har köpt världens sötaste tröja till imorgon, kan säga att jag kommer verkligen verkligen synas! Lägger upp lite bilder nu så kommer det en lite mer detaljerad uppdate senare!

NYTT I GARDEROBEN!

Har vart i stan som sagt med Yassi! Vi åkte först till Kista Galleria, det vart inte så stor nytta förutom att Yassi hittade dem snyggaste jeansen någonsin, och jag lyckades tvinga på henne ett par 24or! DAMN vilken rumpa hon fick i dem ;)





Den här Älsklingen fick följa med mig hem, den kommer från Beyond Retro. Alltså en Vintage tröja så ingen har en likadan dom mig hoppas vi på! Men nu ska jag strax träffa ett par vänner och sen kanske träffa kristoffer för biomys! Puss puss Tingeling :*

SNART TILL STAN!

Sitter nu och äter frukost, igår kväll var underbar! Massor med skratt, jag vart på natthumor humör. Vi tog en liten utflykt utanför hennes hus och kollade på stjärnorna.. Sjukt fint! Sen en massa hemliga saker hihi..
Hade sjukaste drömmen inatt som utgick ifrån att Yassi sprang letade efter sin tandborste! Haha lite bilder på oss från igår!
XOXO Tingeling :*

Internet tycker inte om oss!

Nu sitter jag hos Yassi och ska poppa popcorn och mysa framför "The clevland show"! Underbar serie om man gillar simpsons och family guy.. Idag har jag jobbat som vanligt, det var sjukt mysigt för vi släckte alla lampor så det vart endast fokus på datan, satte på lite skön musik i bakgrunden. När jag slutade stod Yassi vid bussen och mötte mig, vi åkte in till Östermalm för en mysig kvällsfika! Vi har satt på oss våra rosa mjukisdressar nu och ska bara ha en massa tjejsnack och sånt! MYS MYS! Det blir en uppdate till lite senare med bilder och sånt.
Puss från Tingeling :*

Dålig uppdatering.. Ja!

Hehe, har haft lite problem med uppdateringen. Men det är lungt!
Just nu ligger jag i sängen och myser, kom hem för ett litet tag sen från jobbet! Det gick rätt okej, bättre än igår iallafall. Ska dock försöka steppa up nu och komma in i jobbvanorna. Dagen gick ut på at sova, chilla i stan, köpa biljett till The Wave, Äta lunch med mamma och jobba som sagt! Är sjukligt trött och borde verkligen sova lite.. ska försöka hinna sola imorgon innan jobbet. Efter work ska jag kanske sova hos Yassi, COD kväll med godis och massor med skitsnack! Godnatt, hörs imorgon! puss <3

God morgon!

Vaknade för en halvtimme sen typ, hoppade in i duschen och ska snart springa iväg! Har så otroligt brottom, ska till jobbet så hann bara slänga iväg ett litet inlägg! Uppdate kommer när jag är hemma! Pusshej! :*

Snart kommer tårta.. miiiihihi

 

Ligger hemma just nu pga fel vecka och världens smärta.. 
Ringde mamma nyss att hon ska komma med popcorn och daimtårta. Ska ladda ner en mysig film, ta ett par alvedon och bara ta det lugnt! Hoppas på att kanske någon söt ska prata mig tills sömn ikväll. Älskar att somna med ett leende på läpparna! :)

Puss puss från Tingeling :*


Tips på bättre hy och hår!

Vill du få superfin och mjuk hy? Går som glänser, som ser fantastiskt ut? Då är verkligen den här oljan det man vill ha! Oljan är från märket Nuxe och den är gjord av naturliga ämnen. Den doftar så otroligt ljuvligt! Jag använder oljan i håret, man behöver typ 1-2 droppar och det ger under! Jag har fått massor med kommentarer att mitt hår ser mycket bättre ut, folk har tillochmed frågat om jag klippt mig för att det ser ut som det!
Jag tycker verkligen att dem som inte har den här oljan borde köpa den! Puss :*

.

Hallå hallå!
Dagen har vart sjukt seg, skulle till jobbet men lyckades vakna kl 6 på kvällen så det var ju ingen idé. Försöker nu komma på vad jag ska hitta på imorgon och småplaner för helgen! Ska nog hälsa på min gamla skola imorgon men är inte säker på om dem är lediga imorgon lr inte! Kan ju dock berätta lite kort och gott om vad jag gjorde i helgen! 
Fredag, Min sista dag i skolan, tog en ordentlig sovmorgon och åkte sedan till skolan för att lämna böcker och säga hejdå! Vart superglad för vi fick glass i skolan! Åkte till stan, mötte upp en massa vänner och chillade i stan. Vi skulle på bio egentligen men fanns ingen bra film så jag Rebecca och Yassi till Rebecca för att chilla ett tag och sedan dra vidare! Kvällen slutade i skogås och jag och Rebecca sov hos Patrik!
Lördag, Skulle till Lidingörock för att lämna lite saker till Anna. När man kom dit träffade jag Emma och Ida och några fler så bestämde mig för att stanna kvar. När jag var på väg hem så ringer en kompis mig och säger att jag ska åka tillbaka till lidingö så då vart det en tripp tillbaka! Vi drog hem till Oscar snackade massor med skit, tog foton och kollade film! 
Söndag, Drog in till stan med Annie och Emma. Vi åt lunch på Macho! med min mamma, kollade lite affärer, tog en fika och solade! Jag är så bruuun, underbart :)
Haft en underbar helg som vanligt! Vi hörs! Puss :*

Mitt liv :)

Om Tingeling.
Jag heter Karina Alekseeva men kallas även Tingeling! Världens kortaste 95a med all världens energi! Älskar att hoppa runt, skratta åt ingenting och bara vara glad. Är i princip alltid hype och nästan alltid smått förvirrad! Hihi..
Vänner.
Jaaa, mina vänner! Mitt umgänge är nog ganska stort så ibland är det svårt att ha tid för alla men man gör det bästa av situationerna. Var och en är unika och underbara på sitt speciella sätt. Mina vänner är det som lyser upp min dag och jag är väldigt glad över att ha dem!
Fritid.
På fritiden så ÄLSKAR jag att vara med mina kompisar! Haha jag är den som ofta brukar sitta och fika vilket händer sjukt ofta! Festa festa festa är woooooop wooooop, träffa nya människor, bara njuta av stunden och veta att man lever är underbart. Älskar att shoppa, springa runt på stan, datorn, myskvällar, musik .. haha jag gör nog allt som en tonåring ska och inte ska göra!
Men jag jobbar oxå, då som telefonförsäljare på Mysafety. Det låter säkert supertråkigt men det är riktigt roligt! Jag har underbara chefer som är fett sköna och man jobbar med folk i sin ålder så massor med prat och skvaller skvaller förekommer mellan samtalen!
Skola.
Jag har gått på två gymnasium, "Stockholms tekniska gymnasium (Natur, natur)" och "Jensen Östra (Sam, sam)". Dock hoppade jag av för att ta ett sabatsår.. eller snarare sabats månader. Jag valdoppa av för att jag inte trivdes med linjen och på Jensen hade jag problem med både linje och lärare. Så jag ska alltså gå om ett år och hoppas på att komma in på "Jensen Södra (Handel)" Men det var ett tråkigt ämne att skriva om :)
Det här var alltså lite om mig! Uppdaterar lite senare! Puss :*

RSS 2.0